Schedule Simplifier

WRENDA Schedule Simplifier

I början av mars 2017 blev WRENDA Schedule Simplifier klar att visas upp.

WSS är den mjukvara vårt team använder när vi arbetar med vår utgående kommunikation på sociala medier.

Automatisera i sociala medier

Åsikterna om att automatisera i sociala medier är många. Mitt ställningstagande är att den typen av automatisering som frigör tid till interaktion är bra. Att ställa in sociala media på full autopilot och se sociala medier endast som en säljkanal anser jag inte vara lika lyckat. Att finnas på sociala medier kan till viss del liknas vid att mingla. Den enkla tumregeln tror jag räcker långt. Det finns många som hävdar att det måste göras enligt ett specifikt ramverk. Färdiga lösningar och regler för antal poster, antal hashtaggar, hur du följer, vilket innehåll som måste delas och så vidare. Finns i alla sorter och av väldigt många olika anledningar. Det positiva jag kan se med dem är att de kan vara stödhjul under tiden du startar upp din närvaro i sociala medier.

De flesta bygger på mätningar och fakta och dessa är det givetvis förnuftigt att ta hänsyn till men det är sammansättningen jag inte är så säker på. Anser att det händer mycket på sociala medier som inte är mätbart och att följa en formel för det mätbara tror jag inte i sig är någon garanti för att få ut det du vill ha ut av din närvaro där. Ägna tid åt att hitta känslan för din röst och din utgående kommunikation som bäst ligger i linje med dina mål och är en sann representation av ditt varumärke så är det ytterst sannolikt att du får se ett positivt gensvar efter ett tag. Det är lika sällsynt med framgång från en dag till en annan på sociala medier som i världen i övrigt så sätt upp tålamod högt på kravspecifikationen.

Vad automatiserar WSS?

Ett tvärt lappkast tillbaka till mjukvaran.

WSS ursprungliga syfte var att skapa en felfri fil för uppladdning i HootSuite vid schemaläggning av flera meddelanden på samma gång. Det gör den bra genom kontroll av att innehållet inte bryter mot de få regler som finns. Även att skapa själva filen är även betydligt mindre pilligt än att göra den i Notepad eller dylikt.

Vi lade även till kompatibilitet för Postcron och de fristående alternativen för Buffer, BulkBuffer och BulkPublisher innan vi valde att presentera den.

Bedöm själv!

Oavsett om du är van vid schemaläggning av flera meddelanden eller inte stiftat bekantskap finner jag det troligt att ett besök på mjukvarans webbplats kan löna sig.

Där finns förutom en KOSTNADSFRI version för nedladdning rapporter, även de får du hämta utan kostnad, som handlar om att arbeta effektivt i sociala medier med HootSuite och en kortare presentation av Postcron.

Mjukvaran är fullt fungerande och vi kallar den för förhandskopia eftersom marknadsföringen ännu inte skjutit fart.

Klicka här så tar vi dig dit! (Öppnas i ny flik.)

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng